10-13 oktober 2019

Du som älskar bubblorna – det här är en resa för dig! På en intensiv weekend-resa får du bekanta dig med hela spännvidden i denna rika vinregion – från de rena, klassiska blanc de blancs på chardonnay i söder till de kraftfulla, smakrika kompositionerna i norr. Topproducenter tar emot oss och berättar om sina viner, följt av generösa provningar och du kommer att ha lärt dig massor innan vi skiljs åt. Mycket bra boende i Epernay och välrenommerade restauranger ingår i det mycket prisvärda programmet!

e_guigal.jpg

 7 – 12 maj 2019 

Den tid är förbi då bordeauxvinerna förstärktes med hjälp av de kraftfulla rhônevinerna – idag har rhônevinerna en självklar och ohotad position i vinvärlden och en särskild status har ju förstås vinerna från Chateauneuf-du-Pape. Nu får du möjlighet bekanta dig med hela regionen i ett svep, från norr till söder.

Jag är intresserad av era resor eller kurser, men vill inte bestämma mig nu. Vänligen hör av er.

En underbar vecka i Rhônedalen hösten 2016

Se här en liten reseberättelse, mest i bild, som visar hur en av våra resor kan se ut. Den resan vi gjorde 4-9 oktober 2016 fick den här utformningen, men alla resor är unika, framför allt för att deltagarna betyder så mycket för utbytet och ambiansen i en grupp. Vi strävar alltid efter att förmedla det bästa vi själva har hittat längs vägen under de cirka 35 år vi övat oss.

Go to top