Inga resor är planerade för närvarande.

Du som älskar bubblorna – det här är en resa för dig! På en intensiv weekend-resa får du bekanta dig med hela spännvidden i denna rika vinregion – från de rena, klassiska blanc de blancs på chardonnay i söder till de kraftfulla, smakrika kompositionerna i norr. Topproducenter tar emot oss och berättar om sina viner, följt av generösa provningar och du kommer att ha lärt dig massor innan vi skiljs åt. Mycket bra boende i Epernay och välrenommerade restauranger ingår i det mycket prisvärda programmet!

Program

Se med egna ögon, dofta, smaka – och lär mer om den fantastiska regionen Champagne. På några intensiva dagar (torsdag – söndag) hinner vi utforska Champagne från söder till norr, från rena chardonnayer till smakrika blandningar, hos små odlare och stora producenter (t ex Bollinger, Deutz, Philipponat, Gimonnet, Giraud, Bonnaire, Diebolt-Vallois, Alain Bernard – i olika sammansättningar men utvalda för sin höga kvalitet och ambition att ge ett eget avtryck med sina viner.

Vi bor mycket bra i Epernay, champagnens huvudstad, och äter tre högklassiga måltider tillsammans på ypperliga brasserier.

Pris:  8950 kr (inkl moms)

I priset ingår: Busstransfer från och till flygplatsen Charles de Gaulle, transporter i Champagne, hotell i dubbelrum med frukost (enkelrum mot tillägg), tre middagar, provningar, reseledare, tolk och kommentator.

I priset ingår ej: flygresa, måltider utöver de i programmet angivna samt drycker vid de i programmet angivna gemensamma måltiderna.

Intresseanmälan - Champagneweekend

Detta ingår - Champagneresa

  • Reslängd 4 dagar
  • Hotell i Épernay, tre stjärnor
  • Vinhusbesök 6-8 stycken med provningar
  • Tre måltider på klassiska brasserier. (dryck ingår ej)
  • Transfer till/från Charles de Gaulle (Flyg ingår ej)
  • Buss till alla våra besök
  • Transport av inköpta varor kan ordnas
  • Viss dokumentation

Inga resor är planerade för närvarande

Fixa flyg själv till Paris

För att hålla nere priset och erbjuda valfrihet inkluderar vi inte flyg i våra resor. Det blir billigare totalt sett om du löser det själv. Observera att vi ordnar transfer bara till/från Charles de Gaulle. 

Go to top