Utbildningen "Att driva turistanläggning" i Varberg gav mig precis den start jag behövde för att ge mig ut i turistbranschen. Utbildningen gav mig de kunskaper inom ekonomi, marknadsföring, branschkunskap som jag behövde för att våga mig på att starta företag.

Jag jobbade två år på "Södra Näs Camping" i Varberg innan jag startade "Läckö Strand". På "Södra Näs Camping" gjorde jag även min LIA period under utbildningen, att få den anknytningen till ett företag är det jag anser är mest värdefullt med en KY utbildning.
2008 köpte vår familj "Läckö Strand" som då var vandrarhem, vi driver idag Bed & Breakfast, vandrarhem, konferens och restaurang på anläggningen.

Jag har fram tills idag drivit den dagliga verksamheten på anläggningen själv. Nu expanderar vi med 20 st campingplatser och kajak/kanot uthyrning, i och med det kommer även min Far jobba heltid i verksamheten. Vi har många utvecklingsplaner för vår verksamhet och jag känner att jag fått en bra bas att stå på inför framtiden i KY utbildningen.

Minna Rångeby, Läckö Strand, (utexaminerad 2007)


 

Läckö Strands webb

Go to top